Nieuws

Sport Industry Award for MYLAPS EventApp!

SPIA 2The MYLAPS EventApp has just been voted ‘Best Sports Digital Platform of the Year’! At the Sport Industry Awards Asia in Bangkok the MYLAPS EventApp used at the Standard Chartered Kuala Lumpur Marathon was voted ‘Best Sports Digital Platform of the Year’. The jury measured nominees based on: Engagement of all stakeholders Effectiveness of the platform Efficiency Sponsor value Get full insights on what our EventApp solution can do for your event!  

Stagair gezocht!!

Stagair Gezocht    Stageplaats MYLAPS Event Timing Ben jij opzoek naar een uitdaging en wil je kennismaken met Sports Timing? Jaarlijks nemen ruim 20 miljoen sporters deel aan evenementen die met onze technologie getimed worden. Enkele van deze evenementen zijn de 24 uur van Le Mans, Boston Marathon, Amsterdam Marathon, CIKFIA Karting World Championship, Giro d’Italia, Ironman Triathlon, Indianapolis Motor Speedway, Olympische Spelen en Super GT Japan. Ons internationale Hoofdkantoor bevindt zich in Haarlem. Daarnaast hebben wij nog 3 kantoren in Nederland en 4 wereldwijd. Wij kenmerken ons door een gedreven, innovatieve organisatie, waarbij een winnaarsmentaliteit, hands-on instelling en ondernemerschap hoog […]

MYLAPS Event Timing zwaait Para triatleten uit op weg naar Rio

13669509_530467540493787_1288043674292868796_oTijdens de triathlon championship Rotterdam 2016 konden triatleten alvast kennismaken met het parcours voor de WK triathlon in 2017. Het parcours dat langs de meeste architectonische gebouwen van Rotterdam ging werd als eerst getest door de fanatieke triathleten in de dop t/m 14 jaar. Daarnaast was er op zaterdag ook nog plaats voor een wedstrijd in de ETU European Sprint Cup waar Europeanen het in de kortste afstand van de triathlon tegen elkaar opnamen. Na dit spektakel van de zaterdag stonden veel Rotterdammers in het mooie weer te kijken bij het volle programma van de zondag. Met onder meer een […]

MYLAPS Event Timing steeds vaker te vinden in het buitenland

13147400_1191415007535709_3290068040754466226_oMYLAPS Event Timing is niet alleen actief in Nederland. Ook steeds meer internationale wedstrijden schakelen de hulp in van MYLAPS Event Timing. Afgelopen weekend zaten onze collega’s in Nigeria bij de Okpekpe Road Race en ook dit jaar vliegt MYLAPS Event Timing weer alle kanten op. Met deze internationale ontwikkelingen breidt MYLAPS Event Timing zich steeds verder uit.

EventKit: dé oplossing voor kleinere hardloopevenementen!

eventkit_imageSpeciaal voor kleine evenementen, tot maximaal 500 deelnemers, bieden we EventKit. Met EventKit kan de organisatie van het evenement zelf de tijdwaarneming verzorgen; het systeem is eenvoudig op te zetten en te bedienen. Kijk bij onze systemen voor meer informatie of neem direct contact op en vraag naar de mogelijkheden!

MYLAPS bij Fit op 6

ignaa2t

De 31e Scholten Awater Zevenheuvelenloop

7Afgelopen zondag stonden ruim 25.000 deelnemers aan de start van de Scholten Awater Zevenheuvelenloop op de Groesbeekseweg in Nijmegen. Bij de mannen schreef de Ethiopiër Abera Kuma de 31e editie van de Zevenheuvelenloop op zijn naam in 42:18 minuten . Bij de vrouwen was Priscah Jeptoo de snelste in een tijd van 46.59 minuten. Ook de Zevenheuvelennacht, de 7 kilometer lange wedstrijd in het donker op zaterdagavond trok veel deelnemers. Er hebben bijna 6000 deelnemers deelgenomen. Mike Foppen werd de winnaar bij de mannen en bij de vrouwen was Anouk Lindenholz de snelste.    

De marathon van Utrecht is weer terug!

goedNa twee jaar van afwezigheid organiseert Utrecht op 22 maart 2015 de Utrecht Science Park Marathon.  Met trots kan MYLAPS  mededelen de officiële timekeeper te zijn van de marathon. Naast de marathon is er een kidsrun, een 5km, 10km en de halve marathon. Het is een mooi parcours met afwisseling tussen stad en natuur. De start zal plaats vinden vanaf het universiteitsterrein De Uithof. Wilt u mee doen met de Utrecht Science Park Marathon? Inschrijven voor de marathon of andere onderdelen is mogelijk via het vernieuwde registratiesysteem van MYLAPS.    

MYLAPS tekent 3-jarig contract met KNWU

fotoSinds vandaag kan MYLAPS Event Timing met trots zeggen dat het zich voor drie jaar heeft verbonden aan het KNWU Beachrace Circuit, 2015-2017. Er zijn acht competitie dagen die zich verspreiden over de verschillende stranden in Nederland. Ook dit jaar stonden iedere keer honderden gemotiveerde wielrenners aan de start, waaronder grote namen als Sebastiaan Langeveld en Marianne Vos.

7de BurgumRun

140913TriamblaErikCrins-073In Burgum werd afgelopen zondag de 7de editie van de BurgumRun gehouden. Er waren vier afstanden te onderscheiden een kinderrun van 2,5 km en voor volwassenen 16.1, 10 of 5 km. Voor meer informatie en de aftermovie klik hier.